Pamela objavila fotografiju injekcija koje je primila u trudnoći: Opraštam se od njih

DOMAĆA pjevačica Pamela Ramljak je nedavno drugi put postala mama. Nakon sina Antuna rodila je djevojčicu kojoj je, kako je i najavila, dala ime Maria.

Nikada nije skrivala što je sve morala proći tijekom obje trudnoće kako bi ostvarila svoj san o majčinstvu. Naime, pjevačica nosi gen koji uzrokuje zgrušavanje krvi. Zbog toga su njezine trudnoće bile visokorizične te se morala podvrgnuti metodi zadržavanja ploda koja je uključivala svakodnevno davanje injekcije heparina kako bi joj se razrijedila krv. Ipak, nedavno je otkrila i da su prvi i drugi porođaj poprilično razlikovali.

Također, podsjetimo, mjesec i pol nakon Antunovog rođenja odlučila je fotografijom dočarati kroz što je sve prošla na putu do majčinstva, čime je mnoge i šokirala. Naime, tada je fotografijom njegovih papučica smještenih usred srca napravljenog od injekcija obilježila kraj teškog razdoblja. Identičnu fotografiju je ponovila i nedugo nakon što je otkrila da će njihova obitelj postati bogatija za još jednog člana, a sada se odlučila našaliti na račun svega što je prošla.

"Moje clexanke. Danas se opraštam s njima. Imali smo love/hate odnos. Trebalo je snage i bilo je suza, neću lagati, ali na kraju smo došli do cilja. Vjerovala sam i molila i nisam razmišljala previše o svemu... To je nekad najbolje, pozitivno i samo naprijed. Za sve vas koje vas tek ovo čeka ili vam se trenutno događa, znam sve i sretno. A vi cure kojima je ovo iza vas, jeste imale neku oproštajnu foru? Da ih čuvam za tinejdžerske dane ili ih utopim u plastiku i staklo? Nekako ih baciti u medicinski otpad mi nije to to", napisala je pjevačica u opisu fotografije na kojoj je kutija puna iskorištenih injekcija.

Iako nije dobila puno ideja što napraviti s njima, njezine pratiteljice nisu skrivale koliko se dive Pameli, ali i drugim ženama koje prolaze isto.

"Što žena sve preživi i napravi za svoje dijete. Ali sve se isplati na kraju", zaključila je jedna od pratiteljica.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.