Ova je mama smislila najbolji način kako prekriti ožiljak na čelu

Foto: Imgur

SVAKO dijete ima svoje junake, a zovu se mama i tata. Mama pogotovo, jer tko bi mogao biti toliko dosjetljiv u pomaganju svom djetetu od njegova mame.

Ovo je dokaz. Ovaj maleni dječak koji je bio toliko tužan zbog ožiljka nasred čela da je njegova mama pod hitno morala pronaći način da ga razvedri. A kako svaka mama zna što je najbolje za njeno dijete, ona je vještim trikom priskočila u pomoć. U tren oka sredila je ožiljak i svom malenom podarila ogroman osmjeh na licu. Zašto? Zato što nijedno dijete ovako neodoljivo ne podsjeća na super slavnog Harry Pottera s munjom na čelu i tipičnim okruglim naočalama.

Maleni odsad svoj ožiljak može nositi s ponosom, jer takvog nitko nema, a sigurni smo i još u jedno - maleni zna da će njegova mama uvijek biti tu da popravi stvar.

U tome se slažu i stotine drugih ljudi koji su odmah po objavi ove galerije ovu mamu gotovo proglasili Mamom 2016. godine.

Dobro, ima i drugih mama koje su jednako kao i ova zaslužile tu titulu. Na stotine tisuća njih, zar ne? Jer mama je uvije tu da popravi stvar!

Kako ožiljak izgleda sada, zavirite u galeriju: 

It's okay, mommy can fix this...

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.