Ova djevojčica smije psovati samo u kupaonici. Metoda je podijelila roditelje

Screenshot: TikTok

Koliko god se trudili to spriječiti, ponekad se poneka psovka omakne našoj djeci. Zato je mama dvogodišnje djevojčice odlučila naučiti kćer da smije psovati samo kad je u kupaonici.

"Budući da ne možeš prestati govoriti ružne riječi, imamo novo pravilo. Ružne riječi možeš izgovarati samo kad si u kupaonici. U redu? Jedino ovdje. Zato sada iskoristi vrijeme, a ja ću se vratiti", kaže mama curici u videu koji je objavila na TikToku.

Djevojčica kima glavom u znak slaganja. Mama tada izlazi iz kupaonice, a kćer ostavlja pred ogledalom. Curica izgovori psovku, okrene se prema kameri i mahne.

"Bok, ljudi! Danas ovdje govorimo ružne riječi", objašnjava u kameru.

Potom se vraća svom zadatku i još nekoliko puta ponovi nešto neprimjereno. Mama je pita je li gotova, na što ona doda još jednu ružnu riječ i odgovori: "Sve sam rekla."

@sobermama82383 Had to try this trend to see if it would help! Im aware that toddlers are sponges. We are being extra careful around her now! #fyp ♬ original sound - Sobermama82383

Mama joj je još jednom ponovila da ode u kupaonicu kad god osjeti potrebu izgovoriti neku ružnu riječ.

"Djeca su poput spužvi. Moramo biti posebno oprezni u njihovoj blizini", pojasnila je mama u odjeljku za komentare.

Reakcije ljudi na ovu metodu podijeljene su. Jednima je snimka smiješna, drugi su zabrinuti što dopušta djetetu da bilo gdje koristi takav jezik.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.