Najljepša djevojčica na svijetu je odrasla. Pogledajte kako danas izgleda

ANASTASIJA Knjazeva 2017. proglašena je najljepšom djevojčicom na svijetu. Tabloidi su je prozvali sljedećom Irinom Shayk i postala je najmlađi model koji se pojavio u francuskom Vogueu. Njezine duboke plave oči, duga smeđa kosa i anđeosko lice, u kombinaciji s njezinom karizmom, osvojili su srca mnogih ljudi.

Šest godina kasnije Anastasija na Instagramu ima 1.1 milijun sljedbenika i živi poput svojih vršnjaka. Pokušava pronaći ravnotežu između manekenstva i školskih obveza. Pohađa satove engleskog i plesa, a jedna od najvećih strasti joj je pjevanje. Kaže da želi postati slastičarka ili veterinarka.

Kako je sve počelo? 

Anastasija je svoju manekensku karijeru započela sa samo dvije i pol godine, a već s 4 je bila prilična poznata. Mnogi brendovi su je zavoljeli jer se pred kamerama ponašala prirodno. Njezina mama joj je 2015. otvorila profil na Instagramu i počela promovirati kćer.

2017. Daily Mail je djevojčicu proglasio najljepšom na svijetu. Javnost je bila zadivljena njezinim crtama lica i veličanstvenim plavim očima. 2018. bila je 5. mjestu liste najljepše djece svijeta, prema L'Officielu. Sklopila je ugovore s mnogim brendovima odjeće te dobila posao suvoditeljice u TV emisijama i uloge u nekim filmovima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.