Muškarac otjerao nećakinju jer je pojela grickalice namijenjene njegovoj trudnoj ženi

Foto: 123RF

GRICKALICE za trudnice su izuzetno važne, a to je već postala moderno prihvaćeno pravilo. Ako trudnica ima posebnu želju za nekom vrstom hrane, ona to mora i dobiti, zar ne? 

Čini se da upravo tako misli jedan budući tata. Naime, kad je njegova nećakinja pojela grickalice njegove trudne žene, ovaj zaštitnički nastrojen muškarac donio je drastičnu odluku, zbog koje je Reddit raspravljao o prirodi trudničkih žudnji i njihovim granicama. 

Požalio se na Redditu

Budući tata otišao je na Redditov forum Am I The A**hole kako bi podijelio nedavno iskustvo sa svojom suprugom, koja ima 20 godina i trenutno je u sedmom mjesecu vrlo rizične trudnoće, koja će biti njezina "prva i posljednja", nakon nekoliko spontanih pobačaja i drugih fizičkih borbi. 

"Trenutačno je trudna 7 mjeseci i sve za čim žudi je obična mljevena govedina na žaru, marinirana u češnjaku u prahu, crvenoj mljevenoj paprici, srirachi i karamel marcipanu od kikirikija", objasnio je tata na Redditu. Naravno, želio joj je osigurati sve što želi. Osobito marcipan.

"Kupio sam joj neke bombone od marcipana i stavio ih u njenu kutiju u smočnici (gdje drži svoje vitamine, tablete protiv mučnine i grickalice)", napisao je. "Sestra moje supruge došla je u posjet sa svojom kćeri na dva tjedna (ove nedjelje) i mi smo im poželjeli dobrodošlicu u smočnicu, ali smo ih zamolili da ništa ne diraju u kockastim policama, jer je to samo za nas."

Nažalost, čini se da njegova nećakinja nije primila nikakav dopis o tome da su grickalice zabranjene. Kada je ovaj brižni suprug jednog dana izašao obaviti neke poslove, došao je kući i zatekao svoju ženu kako plače. 

Sve su joj grickalice bile pojedene, a sve ostalo u kući joj je "odvratno mirisalo". Kad se suočio sa svojom šogoricom, doznao je da je njezina kći pojela grickalice, a šogorica je odbila kupiti nove.

Zamolio je nju i njezinu kćer da odu sljedeći dan, a sad ga obitelj njegove supruge proziva do te mjere da je on počeo sumnjati u svoju odluku. Stoga je otišao na Reddit za savjet. I Reddit zajednica mu je pružila podršku.

Potpuna podrška

"Dali ste jasnu granicu, oni su je prešli", napisao je jedan korisnik Reddita. 

"Vaša supruga ima specifične žudnje, vaši liječnici bi bili oni koji bi vam dali savjete o hrani i je li nečega previše, a ne obitelj. Nakon traume koju je vaša supruga prošla, ovi ljudi, čini se, nemaju empatije prema njoj", jedan je od komentara. 

Drugi je primijetio: "To je doslovno bila jedina stvar koju ste tražili od njih, a oni su ipak otišli, otvorili smočnicu i poslužili se. Nisu ih smjeli ni dirati. I odbiti kupiti nove???"

Žudnja je tako osobna stvar za svaku trudnu osobu, a neke sigurno pogađa jače od drugih. Malo empatije u ovim situacijama znači puno, piše Romper.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.