Možda ste baš vi najbolji za ovaj posao! Radno vrijeme - po potrebi

Foto: 123rf

MNOGI SU danas u potrazi za poslom. Bilo kakvim poslom. Pod bilo kakvim radnim uvjetima. No, ako vas pitamo biste li pristali raditi ovaj posao, s dolje opisanim uvjetima rada, biste li pristali?

Dakle, uvjeti i kriteriji su sljedeći:

Osoba koja će obavljati ovaj posao mora biti fleksibilna, stručna, mobilna, uvijek na usluzi, a uvjeti rada su: radno vrijeme po potrebi, ali najčešće svaki dan, 24 sata dnevno, bez zajamčenih slobodnih vikenda i praznika. Tada se zapravo radi najviše pa teško da ćete si tada moći uzeti slobodno.

Za vrijeme rada ne smijete odmarati, nema sjedenja, fizički će ponekad biti jako naporno, ali ne uvijek. Ručak naravno možete pojesti, ali tek kada se obavili sve zadatke, odnosno, tek kada ste zadovoljili klijenta za kojeg radite.

Spavati također smijete, ali... Posao inače nudi privatna osoba.

Na oglas su već javili mnogi jer im je posao potreban, no s obzirom na uvjete rada mnogi su odustali već tijekom intervjua s obzirom da su smatrali kako su uvjeti zaposlenja bolesni, da nitko nikada neće pristati na takve uvjete - bez odmora, bez stanke, stalno u pokretu, stalno na usluzi, noću i danju - kada god je potrebno, a da pritom još nisu ni čuli kolika se plaća nudi!

Mi vas stoga pitamo jeste li Vi zainteresirani? Ako jeste, pogledajte ovaj viralni oglas i samo da znate - plaća je velika...

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.