Mladi Francuzi od jeseni uče kako bolje zadovoljiti ženu uz pomoć ovog školskog modela 3-D klitorisa

Foto: 123rf/Twitter

SVAKA žena zna kako izgleda vagina, penis i klitoris. Mladi dečki koji tek startaju u svijet odraslih vjerojatno znaju kako izgleda ovo dvoje prvih, ali klitoris? Jedna od najvažnijih ženskih tajni dobrog seksa? Zapravo, znate li i vi kao odrasla žena kako uopće izgleda klitoris?

E pa - ovaj članak može dobro doći i vama, iako prvotno govorimo o vijesti da su Francuzi odlučili, već od ove jeseni u obvezni školski plan učenja na predmetu o seksualnom odgoju, uvesti i ovu "spravu". Prepoznajete li je sada? Riječ o umjetnom (cijelom) klitorisu realne veličine printanom na 3-D printeru.


Umjetni klitoris ideja je gospođe Odilie Fillod, inače sociologinje koja je htjela postići dva cilja:

1. Da žene same nauče kako klitoris zaista "djeluje", kako uopće izgleda u cijelosti, da mogu stvoriti bolju sliku što se to točno događa u njihovim tijelima prilikom stimulacije klitorisa te zašto vaginalni seks ne može uvijek donijeti užitak kakav se može postići samo stimulacijom klitorisa.

2. Da mladi muškarci i prije stupanja u seksualne odnose znaju kako najbolje iskoristiti tu žensku tajnu kako bi mogli biti bolji u seksu, odnosno bolje znati zadovoljiti ženu. "Jer to je jako važno za zdrav seksualni odnos - znati kako djeluje žensko tijelo.", izjavila je za The Guardian sociologinja.

Sve mi znamo kako izgleda klitoris, zar ne? - kao mali "gumbić", no on je daleko samo od toga. Ovaj umjetni model otkriva produžetak klitorisa koji se ne vidi jer je duboko skriven ispod nabora vulve, a upravo on pruža najveće zadovoljstvo. To znate, ali vjerujemo da nikada niste, ili se barem ne sjećate, vidjeli kako taj pulsirajući dio doista izgleda.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.