Milijarder svom nerođenom sinu kupuje jahtu vrijednu 33 milijuna kuna

MUŠKARAC koji se udaje za bivšeg dečka svoje kćeri otkrio je da čeka sedmo dijete i već kupuje jahtu za prinovu. Barrie Drewitt-Barlow otac je šestero djece, a sedmo će dobiti sa svojim novim zaručnikom Scottom Hutchinsonom i bivšim Tonyjem. Sva tri muškarca donirala su spermu, ali u rodnom listu neće stajati Tonyjevo ime, piše The Sun.

Barrie (51) i Tony (56) teški su 40 milijuna funti i nastavljaju dijeliti bogatstvo i nakon što se Barrie zaljubio u Scotta (27), bivšeg dečka svoje i Tonyjeve 21-godišnje kćeri Saffron. 

Novac uglavnom troše na svoju djecu i već je sada jasno da isti tretman čeka i sedmog potomka. Naime, beba bi se trebala roditi za četiri mjeseca, a Barrie je namjerava razmaziti kao i ostalu djecu.

"Ne prestajemo kupovati stvari za njega. Sigurno će biti jednako razmažen kao i sva ostala naša djeca. Kupili smo svu najnoviju dizajnersku odjeću i najnoviji namještaj za dječje sobe", ispričao je Barrie ekskluzivno za The Fabulous. 

Sinu namjerava dati ime River Drewitt-Barlow i dao si je poseban zadatak.

"Trenutno gledam jahte u Miamiju i razmišljam o tome da kupim novu za Rivera i nazovem je po njemu. Naš favorit košta 3.7 milijuna funti. Također planiramo napraviti nekoliko ulaganja u njegovo ime. Njegovoj starijoj sestri, kad je bila beba, kupili smo Fabergeov prsten od 500 tisuća funti, a Valentini smo za prvi rođendan poklonili stan u Manchesteru vrijedan 600 tisuća funti. Pošteno je da i River nešto dobije", smatra ovaj milijarder. 

No nije samo on taj koji se rasipa novcem i prije Riverovog rođenja. 

"Starija djeca su gora od mene. Saffron je prošli mjesec potrošila više od 20 tisuća funti na njegovu odjeću, a Aspen 10 tisuća na druge darove", kaže budući otac.

River će se roditi u San Franciscu, gdje će provesti prvih nekoliko tjedana, a potom otputovati u Veliku Britaniju da mu izrade dokumente. Zatim se planiraju vratiti u svoju vilu sa šest spavaćih soba vrijednu šest milijuna funti na Floridi. Tony i njegov novi partner Brent također ondje žive, ali u zasebnom krilu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.