Milenijalka otkrila što zamjera boomerima: Ne tjerajte djecu da razgovaraju s vama

Screenshot: TikTok

Milenijalka @kay.n.zee postala je viralna nakon što je "toksične" boomere zatražila da prestanu tjerati djecu da s njima razgovaraju. Prisjetila se situacije kada je u listopadu s obitelji bila u kupnji. Kaže da im je prišla nepoznata žena i rekla njezinoj kćeri da je lijepa. Djevojčica na to nije odgovorila, pa joj je tiktokerica zahvalila i objasnila da njezina kći ne razgovara sa strancima.

"Ali strankinja je ustrajala i na kraju upitala moju dvogodišnjakinju: 'Ne misliš li da si lijepa?' Rekla sam joj da ona zna da je lijepa i ponovila da ne razgovara sa strancima", ispričala je milenijalka.

"Roditelji milenijalci i generacija Z toliko se trude razbiti toksičan samoprijezir i mržnju prema sebi koje su nam usadili boomeri, ali oni i dalje kao da koriste svaku priliku da se iskale na nedužnoj djeci. Ljubaznost je OK, ali nije u redu tjerati nekoga da s vama razgovara. Poštujte granice", poručila je boomerima.

@kay.n.zee #millenialmom #momsoftiktok #momrant #toxicboomers ♬ original sound - Kay & Zee | Toddler Activities

Njezin video potaknuo je raspravu o roditeljstvu među generacijama, pri čemu su neki priznali da se ne osjećaju ugodno kada stranci prilaze njihovoj djeci, dok je drugima žao što više nisu vremena u kojima se stranci mogu povezati.

"Toliko su nam govorili da su stranci opasni da smo postali stranci koji ne razgovaraju", smatra jedna osoba.

"Ja sam susrela boomere koji su pokušavali dodirnuti mog novorođenog sina u kolicima", dodaje druga.

"Pretužan je svijet u kojem ne želite da itko razgovara s vašom djecom", navodi treća.

Osim što potiče djecu da ne razgovaraju s neznancima, ova mama ne inzistira ni na slijepom poštivanju starijih.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.