Mila i Ashton dobili drugo dijete

Foto:  Instagram, Pinterest

S OBZIROM da smo ih redovno pratili red je da objavimo i veliku vijest - Mila Kunis i Ashton Kutcher prije dva dana su, prema pisanju američkih portala, dobili svoje drugo dijete - sina!  

Par već uživa u društvu svoje dvogodišnje kćeri Wyatt Isabelle, a kako je medijima svojedobno izjavio tata Ashton, on se silno veselio još jednoj curici. "Poželio sam curicu, priznajem, kada vidim našu kćer kako je slatka, neodoljiva i savršena, naravno da želim da dobije seku, a onda neka treće dijete bude sin.". Izjavio je to naravno prije nego su uopće saznali što Mila nosi, a sada vjerujemo razmišlja drugačije. Doduše, da se njega pita, imali bi ih barem 12, ali o tome će još morati malo dulje porazgovarati s Milom.  

Par je bio pod posebnim udarom paparazza u danima uoči poroda 

Par još nije obznanio ime svog sina, a mediji su još uvijek uskraćeni i za fotografiju s obzirom da par zaista nije od onih koji će svaki detalj svog života odmah dijeliti na društvenim mrežama.  

U svakom slučaju, čestitamo im na prinovi - a ako vas zanima što o dolasku prinove kaže Ashton, pogledajte kratki intervju kojeg je nedavno dao za Today.

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.