Mama u maniri TV reporterke izvijestila o sinovom ispadu bijesa i pobrala simpatije

BIVŠA TV reporterka upotrijebila je svoje odlične novinarske vještine izvještavajući o epskom krahu koji je doživio njen sin i objavivši taj video na TikToku. Držeći dječju igračku kao mikrofon, Kayla Sullivan je detaljno opisala izljev bijesa koji je njezin dvogodišnji sin imao u restoranu ranije tog dana, pobravši smijeh i potpuno razumijevanje drugih roditelja.

"Kayla Sullivan izvještava uživo izvan spavaće sobe svog sina, gdje je trenutno zatočen dok ne odspava", rekla je Sullivan dok je stajala u hodniku svoje kuće. "Ova priča uključuje maloljetnika tako da ne mogu objaviti pojedinosti, ali ono što mogu potvrditi je da je moj sin dvogodišnji terorist koji me držao kao taoca u restoranu ranije danas."

@kaylareporting Now accepting donations for babysitters & or take out! Venmo: @Kayla-Sullivan-96 🤣 #NewsVoice #ToddlerMom #EveryKiss #newsvoice #YerAWizard #2022 ♬ original sound - Kayla Marie Sullivan

Prije nego što uđe u pojedinosti onoga što se dogodilo, Sullivan otkriva da su postojali očevici strahovlade njenog djeteta, koji su vjerojatno otišli s novom perspektivom majčinstva.

"Važno je napomenuti da prijatelji s kojima sam se tamo našla nemaju djecu i vjerojatno nikada neće imati nakon što su svjedočili ovoj situaciji iz prve ruke", rekla je bivša voditeljica vijesti. "Istraga je aktualna, ali vlasti smatraju da su poduzete odgovarajuće mjere opreza", nastavila je Sullivan.

Nisu pomogle nikakve distrakcije

"Donijela sam omiljene grickalice svog sina i čak riskirala osudu drugih mama ponijevši iPad. Ali čak ni Cocomelon nije mogao zaustaviti ovaj slom", uvjerljivo izvještava majka.

"Nakon nekoliko njegovih povika kojim je zahtijevao 'chet-chup', dobra samaritanka konobarica je čudom to razumjela kao njegovu riječ za kečap i donijela mu bocu", rezimirala je Sullivan. "Nažalost, njeno dobro djelo je kasnije kažnjeno nakon što je na nju bacio vilicu prelivenu kečapom. Ne nose svi heroji plašteve, ali ova je trebala nositi pregaču."

Krivi povezujuće roditeljstvo

Kao i svaki dobar novinar, Sullivan je pokušala dublje zagrebati da otkrije uzrok izljeva bijesa svog sina, napominjući da "ovi ispadi male djece postaju sve češći jer sve više i više roditelja isprobava novu ludost nježnog roditeljstva i potpuno su loši u tome".

Njen video skupio je gotovo 17 milijuna pregleda i više od 3 milijuna lajkova otkako je objavljen ranije ovog tjedna. U komentarima su kolege roditelji, poput glumice Alysse Milano i pjevača/tekstopisca Andyja Grammera, zapljeskali Sullivan što je stresni roditeljski trenutak pretvorila u komediju.

U virtualnom intervjuu za Inside Edition Sullivan je kasnije pojasnila da njezin sin "ustvari nije dvogodišnji terorist", već "velika slatkica".

"Ali on je malo dijete pa ponekad je bijesan u javnosti", rekla je Sullivan, dok joj se dotično dijete migoljilo u krilu i petljalo joj kosu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.