Mama podijelila kroz koje faze prolazi kad planira izlazak: Volim kad drugi otkažu

Foto: TikTok

MAME Cat i Nat stoje iza TikTok profila @catandnatofficial, a svojim urnebesnim, ali iskrenim videima redovito nasmijavaju roditelje. U jednom od videa tako je jedna od dviju majki podijelila kako zapravo izgleda kad žena, koja je roditelj, planira izlazak s prijateljicama.

"Postoji toliko emocionalnih faza kroz koje majka prolazi prije nego što izađe s prijateljima, a to ide ovako", rekla je.

Imala je tri tjedna da se psihički pripremi za rođendansku zabavu svoje prijateljice. Bila je uzbuđena što ima toliko vremena, a onda je počela tonuti jer je shvatila da se izlazak približava, a ona mora toliko toga napraviti.

Obavljanje kućanskih poslova počelo ju je umarati, a krevet se činio privlačnijim nego ikad. Potom se zapitala bi li mogla otkazati izlazak pod izlikom da joj je dijete bolesno. Obvezala se samoj sebi da će izaći, a onda je morala odabrati odjeću. Taj proces ostavio je njezinu sobu u neredu.

Kad je prijateljica po nju došla Uberom, bila je spremna.

"Velika cura ide van, nema povratka", izjavila je dok je odlazila i skupila 1.4 milijuna pregleda. 

@catandnatofficial Play by play of a moms mind before she goes out with her friends for dinner. #momsnightout #emotionalrollercoaster ♬ original sound - Cat&Nat

Brojne majke priznale su da su prepoznale sebe.

"Volim kad ljudi otkažu prije mene. To mi donosi radost", kaže jedna žena.

"Drago mi je da si otišla, treba ti to vrijeme. To je briga za sebe, ali znam koja je to borba", napomenula je druga.

"Mene krivnja izjeda. Kad ostanem kod kuće, žalim se da trebam predah, a kad izađem, izgubljena sam i nedostaju mi djeca", istaknula je treća.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.