Mama otkrila zašto je zadovoljnija svojim tijelom otkako je rodila

BLOGERICA Laura Mazza progovorila je o tome kako je majčinstvo promijenilo njezinu percepciju vlastitog tijela. 

Tvrdi kako je puno zadovoljnija vlastitim izgledom otkako je postala majka. Ponosna je na tijelo koje je "stvorilo život". 

"Bila sam toliko ponosna na svoje tijelo prije negoli sam rodila, ali zbog krivih razloga. Cijenila sam ga jer sam bila mršava i zbog toga atraktivna muškarcima. Bilo je jednostavnije kupovati odjeću. Nisam nikad ispitivala svoje zdravlje. Mršavija sam bila prihvaćenija u društvu. Kakva je bila stvarnost? Bila sam na groznoj i strogoj dijeti", napisala je u iskrenoj objavi na Instagramu.

Zbog toga što je rijetko jela, kaže, nije imala energije i često se borila s glavoboljama. Ponekad se prejedala i razvila je poremećaj prehrane. 

"Sanjala sam da sam pojela previše kalorija pa sam se budila u panici. Toliko sam bila opsjednuta. Nisam bila ispunjena, čak i ako bih odjenula haljinu koja je bila manja za konfekcijski broj. Neprestano sam mislila da sam predebela i željela smršavjeti", dodala je.

Otkako je postala majka, sve je to iza nje.

"Sad sam sretna. Oslobodila sam se takvog načina razmišljanja i shvaćam da moja vrijednost ne ovisi o tome što drugi misle o meni. Stvorila sam život. Tri predivna bića koja imaju osobnost. Ne postoji razlog zbog kojeg bih trebala biti ponosnija na vlastito tijelo. Sad sam ispunjena. Isplatila se svaka strija, svaka mrlja", riječi su kojima je zaključila svoju snažnu objavu kojom je inspirirala mnoge žene da počnu cijeniti svoje tijelo, neovisno o obliku i veličini.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.