Mama objavila fotografiju iz automobila pa je optužili da je grozna majka

AUSTRALSKA blogerica Laura Mazza, poznatija kao "Mum On The Run", našla se na udaru kritika zbog jedne fotografije.

Naime, na Facebooku je objavila fotografiju svog neurednog automobila kako bi utješila druge majke koje nastoje biti "savršene", ali im to ne polazi za rukom. Mrlje na sjedalima, mrvice od kruha, igračke i proliven jogurt samo su neke od stvari koje ćete susresti u njezinom automobilu, iako je i sama prije djece vjerovala da to neće biti tako.

"Svim budućim mamama koje kažu da neće dopustiti djeci da jedu u autu, jednom sam bila kao vi - sretno vam u tome", poručila im je.

Kako bi preduhitrila negativne komentare, poručila je kako "savršeni roditelji ne trebaju komentirati".

Iako je većina komentara bila pozitivna te su pohvalili njezinu iskrenost, Laura je kasnije priznala da su je šokirale brojne bijesne poruke koje je dobila u inboks. Poručili su joj da je "užasna majka" jer si je dopustila da postane tako "prljava".

"Već sam to doživjela. Svaki put kad napišem bilo što, pojavljuju se poput gremlina", napisala je aludirajući na ljude koji je redovno osuđuju zbog njezinih odgojnih metoda.

Unatoč tome, ne planira prestati dijeliti anegdote iz roditeljskog života.

"Stalno dobivam privatne poruke u kojima me zlostavljaju, ali svaki dan se i dalje budim s osmijehom i svima nudim ljubaznost", poručila je svojim pratiteljima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.