Mama objasnila zašto bebi ništa ne kupuje za Božić: "Igračke su zapravo za roditelje"

Screenshot: TikTok

SVI znamo da se mala djeca više vole igrati kutijom u kojoj se nalazio poklon nego samim darom, a jedna mama to je shvatila kao znak da svojoj bebi ništa ne kupi za Božić. Laurie Cepkauskas objavila je video svoje kćeri Lily i pokazala da dijete svaki put radije bira obične predmete koji se nalaze u kućanstvu nego šarene igračke.

"Ovo je samo podsjetnik za praznike koji dolaze", poručila je uz snimku na kojoj Lilly uzima četku za kosu umjesto zvečke, daljinski upravljač umjesto plišane igračke i pelenu umjesto igračke jarkih boja.

@killinitsince86 Reposting my gentle reminder this season ❤️ #babiesoftiktok #cashapp13plus #fyp #viral #christmas ♬ original sound - Laurie

Poželjne su i boce i role WC papira

Cepkauskas je snimila još jedan video u kojem se vidi da Lilly više od igračaka voli drvenu žlicu, praznu rolu WC papira, praznu bocu vode, kutiju i batat. Objava je odjeknula među roditeljima koji su priznali da su se i sami uvjerili u isto.

"Zašto netko ne napravi igračku koja izgleda kao pravi mobitel?", "Igračke su zapravo za roditelje", "Sviđa mi se to što demonstrirate", neki su od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.