Mama na kćerin rođendan pozvala sve osim jedne djevojčice, ljudi je podržavaju

Foto: Shutterstock

KADA je riječ o planiranju dječje rođendanske zabave, neki će roditelji pitati svoje mališane kako bi željeli provesti svoj poseban dan, dok će drugi u tajnosti planirati kako ih iznenaditi. No, jedna je mama podijelila mišljenja nakon što je pozvala sve osim jednog djeteta iz razreda svoje kćeri na rođendansku proslavu, rekavši da djevojčica ne zaslužuje doći jer ju je prije često maltretirala.

Mama je na Redditu objasnila zašto je na rođendansku proslavu svoje sedmogodišnje kćeri pozvala sve osim jednog djeteta iz razreda i priznala kako ostaje pri svojoj odluci jer vjeruje da je u pravu. Objasnila je kako ju je njezina kći zamolila da ne pozove dotičnu djevojčicu koja ju je više puta zadirkivala na igralištu, zbog čega se osjećala jako loše.

''Moja kći je više puta kući došla uplakana iz škole jer ju je ta djevojčica pred svima zadirkivala i govorila da nije dovoljno lijepa i da je debela. Kada je došlo vrijeme da pošaljem pozivnice djeci iz razreda, zamolila me da nju ne pozovem i to sam i napravila. Mislim da sam u pravu, iako mi je već nekoliko drugih roditelja reklo da to što radim nije u redu'', napisala je mama koja je zbog osuđujućih komentara počela sumnjati je li donijela pravilnu odluku.

Iako je bilo pojedinaca koji se ipak nisu složili s njezinom odlukom, velika većina korisnika Reddita stala je u njezinu obranu.

''Potpuno si u pravu. Djevojčica je bila bezobrazna prema tvojoj kćeri i ona je zbog opravdanog razloga ne želi na proslavi rođendana. To je ionako njezin rođendan i ima pravo pozvati samo one koje sama želi, ne vidim u tome ništa loše'', samo je jedan od mnogih komentara podrške.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.