Mama kritizirala roditelje koji se vesele početku školske godine: ''To je neukusno''

Foto: Shutterstock

NEZADOVOLJNA roditeljima koji posljednjih nekoliko dana objavljuju presretne videosnimke slanja svoje djece u školu, jedna je mama na društvenim mrežama osudila sve one koji "skaču od sreće" zboig početka nove školske godine. Na forumu Mumsnet je rekla kako su takve objave roditelja pretjerane i da izgledaju presretni što se, kako kaže, rješavaju svoje djece. Dodala je kako joj se njihovo ponašanje čini neukusnim.

"Shvaćam, i ja sama žudim za malo prostora i vremena za sebe nakon dugog ljeta. Ali smatram da je stvarno pretjerano veličanja početka školske godine, kao i roditelji koji izgledaju presretno što su se napokon riješili svoje djece. To je neukusno'', napisala je. Njezina je objava podijelila mišljenja na društvenim mrežama.

I dok su jedni roditelji rekli da se slažu s njom, drugi misle da ipak malo pretjeruje. ''Zaposlenim roditeljima jako je naporno kad su djeca cijelo ljeto kod kuće, a nemaju pomoć bake ili djeda. Ako te to toliko smeta, izbjegavaj takve objave na društvenim mrežama i to je to'', jedan je od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.