Mama je zaspala dojeći sina. Probudila se kraj njegovog beživotnog tijela

LAURIE Jade Woodruff prisjetila se horora koji je proživjela nakon što se probudila i shvatila da je njen dvomjesečni sin umro nakon što je zaspala dojeći ga u krevetu.

Malenog Arthura rodila je carskim rezom 6. siječnja 2015. godine. Kaže da je to bila ljubav na prvi pogled. Iako je imala poteškoća s dojenjem i osjećala se iscrpljeno, nije htjela odustati. 

“Bio je savršen, dao je svrhu mom životu, bio je točno ono što sam trebala. Uživala sam u majčinstvu. Većinu dana sam ga samo gledala i razmišljala o tome kako je prekrasan”, ispričala je za Daily Mail. 

27. veljače 2015. pokušavala ga je umiriti. Odlučila ga je nahraniti u krevetu, a nekoliko sati kasnije se probudila i ugledala njegovo beživotno tijelo.

“Spavao je sa mnom u krevetu. Jednostavno sam imala osjećaj da je ispravno držati ga kraj sebe. Nikad se nije htio umiriti u svom krevetiću, htio je da ga se cijelo vrijeme drži. Kad sam se toga dana probudila, bio je hladan, a oči su mu bile zatvorene. Ne želim da to bilo koja majka osjeti. Imala sam osjećaj da proživljavam noćnu moru. Hitna pomoć je brzo stigla, ali do dolaska u bolnicu su ga proglasili mrtvim”, prisjetila se groznih trenutaka koje nikada neće zaboraviti. 

Uzrok Arthurove smrti bio je sindrom iznenadne dojenačke smrti (SIDS), a ona se godinama krivila zbog toga što mu se dogodilo. 

“Naredni dani bili su mračni i očajni. Svakoga dana sam posjećivala Arthura u mrtvačnici, a kraj mene su bili policajci koji su provodili istragu o uzroku smrti. Znala sam da ga nema, ali željela sam ga čuti. Uzela sam dva dana predaha da organiziram sprovod i odabrala CD s pjesmom ‘Somewhere Over the Rainbow’”, ispričala je Laurie.

Smogla je snagu da nastavi dalje. Danas se bavi psihoterapijom i astrologijom, a ponovno je počela i pisati, što je bila njena strast. Prije dvije godine rodila je sina Henryja, ali, kaže, Arthur joj nedostaje svakoga dana.

“Razgovor s nekim mi je pomogao u to vrijeme i nadam se da će i drugi potražiti pomoć kako bi prevladali mračne trenutke i ponovno pronašli značenje i svrhu svog života”, zaključila je.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.