Majka šokirala sve postupkom na rođendanu kćeri njene prijateljice

Foto: Pexels

SMIŠLJANJE ideja za rođendanske poklone sve je teže što su djeca starija. Glazbena igračka je nekad bila dovoljna, ali kod veće djece želje su složenije. Žele mobitele, PlayStation i slično. 

Jedna se majka našla u problemu kad joj skupi poklon koji je naručila za svoju kćer nije stigao na vrijeme za njenu rođendansku proslavu. U objavi na Redditu je napisala: "Moja kći Stephie je napunila 9 godina u subotu. Već dugo želi Nintendo Switch i mislila sam da je sad već dovoljno zrela za takav poklon." 

Objasnila je dalje da joj poklon nije stigao na vrijeme, tek sutradan kad je bila rođendanska proslava kćeri njene prijateljice Jolene.

"Promislila sam da smo svakako u duhu proslave, pa da iskoristim priliku, dala sam kćeri njen poklon nakon torte na Joleneinoj proslavi. Ništa više od toga. Moja kćer je samo otvorila poklon i sva pozornost se nakon toga mogla vratiti na slavljenicu", objasnila je svoju odluku.

Nakon proslave, dobila je telefonski poziv od Joleneine majke.

"Upitala me kako mi je to palo na pamet. Tvrdi da sam je ponizila jer ona nije mogla priuštiti tako skup poklon za svoju kćer."

Dvije majke se ne slažu dobro otprije i ovo je samo potpirilo strasti.

"Nazvala me sitničavom i razmetljivom. Iako se ne slažemo, ja to držim za sebe zbog naše djece, a ona nije to u stanju."

Na njenu objavu uslijedila je salva negativnih komentara.

"Kako si to mogla napraviti na zabavi drugog djeteta? Zašto nisi čekala da dođete kući?" bunila se jedna korisnica.

"Ne mogu zamisliti da si donijela poklon na zabavu drugog djeteta i svoju kćer stavila u središte pozornosti. Čak i ako se ne slažeš s majkom slavljenice, duguješ joj ogromnu ispriku."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.