Lucija Lugomer otkrila koliko je kilograma dobila u trudnoći. Pratitelji u šoku

DOMAĆA plus size manekenka Lucija Lugomer s nestrpljenjem iščekuje rođenje prvog djeteta, sina Leona.

Kako je već nekoliko puta potvrdila, maksimalno uživa u trudnoći, a fanove redovno oduševljava svojim izgledom. Ni sama ne skriva koliko je oduševljavaju promjene kroz koje njezino tijelo prolazi, a već je i posjetila rodilište u kojem namjerava roditi.

Ovog puta se u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu dotaknula božićnih blagdana koji su pred nama i kojima se neizmjerno raduje.

"Meni osobno je ovaj Božić najposebniji do sada i ima da u njemu uživam maksimalno... I sve si mislim kako sam si supač sa ove dvije dobivene kile u trudnoći a onda se sjetim da sad kreću sve one fine fritulice, kolačići, knedlice i tortice pa mi se malo zavrti, ali dobro...Nema toga što snaga uma ne može", otkrila je Lucija.

Njeno priznanje da je dobila svega dva kilograma mnoge je iznenadilo, pa čak i šokiralo.

"Samo dvije kilice... Blago tebi", poručila joj je jedna od pratiteljica.

"Samo dvije kile si dobila u trudnoći?! Kako?" nije skrivala svoje iznenađenje ni druga pratiteljica.

"Ne znam. Valjda genetika plus osjećam se super pa se puno krećem i naravno... Imam dovoljno zaliha budimo realni", odgovorila joj je Lugomer te dodala kako je "sve to nebitno" i da joj je jedino važno da je njezino dijete dobro. Iako se ne opterećuje kilogramima, priznaje da ni sama nije očekivala da će ih toliko malo do sad dobiti.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.