Ljudi podijelili čudne doživljaje iz škole otprije 40 godina: Ovo danas ne bi prošlo

Foto: Unsplash

TIPIČNO dječje iskustvo u školi danas je puno drugačije nego prije 30 ili 40 godina. Teško je reći jesu li stvari bolje ili gore, ali došlo je do velikih promjena u načinu na koji se djeca odgajaju i obrazuju.

Korisnica Reddita s korisničkim imenom theSandwichSister pitala je odrasle koji su u školu išli 80-ih i 90-ih da podijele svoje zanimljivo iskustvo iz školskih dana: "Napišite nešto što su vaši nastavnici radili, a danas baš ne bi dobro prošlo."

Ovo su neki od najboljih odgovora

"Jedna je učiteljica imala pravilo natjecanja u čitanju knjiga. Djeca koja su pročitala određeni broj knjiga mogla su doći u knjižnicu s vrećama za spavanje i prespavati tu. Ujutro bi radila palačinke i družila se. Znam, to je baš štreberski, ali meni je to najdraža uspomena iz osnovne škole", napisala je jedna korisnica

"Ravnatelj osnovne škole koju sam pohađao čupao je učenicima klimave zube. Mogao si otići u njegov ured, reći mu da ti izvadi klimav zub i on bi ti na kraju dao lizalicu", dodao je jedan korisnik.

"Rekla sam profesoru biologije da se ne osjećam baš dobro, rekao je da ne izgledam bolesno, a za kaznu me natjerao da stojim u kutu dok se nisam onesvijestila", jedna je od loših uspomena, koju je podijelila jedna korisnica.

"Gospođa Sullivan, učiteljica 6. razreda, vodila bi troje djece svakog petka u McDonald's na ručak. Bila je vraški kul. Pušila je tijekom vožnje i sve", pohvalio se netko drugi.

"Najbolji profesor matematike ikad nas je tjerao da razlomke izgovaramo Schwarzeneggerovim naglaskom", jedan je od najluđih komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.