Kućna kamera slučajno uhvatila muža kako porađa ženu: Bio je divan

ŽENE nikad ne zaborave trenutak kad su shvatile da započinje porođaj. Početni nalet adrenalina često je praćen trenucima panike i iščekivanja. Gledajući unatrag, kronologija i detalji iskustva uglavnom ostanu u magli. Zapravo, to je točno samo ako se nitko ne dosjeti snimiti te trenutke.

Mama Sabriena na TikToku je objavila video u kojem je ispričala svoje ludo iskustvo na porođaju, koje je sasvim slučajno zabilježeno kamerom. Naime, ona kaže da su joj trudovi počeli oko 3 sata ujutro, a ušla je u kadu oko 7 ujutro, jer je isplanirala porođaj u vodi. Potom je, kaže, sve nekako stalo. "Imala sam otprilike jednu do dvije kontrakcije u sat vremena, i tako sve do 6 sati popodne."

@sabriena_abrre Replying to @digitalhobo Izzy the midwife👏🏼🥹 #birthstory #unmedicatedbirth #homebirth #accidentalfreebirth #coupletok #greenscreenvideo ♬ original sound - Sabriena Abrre

U opisu objave je napisala: "Moj muž je sam porodio našu drugu bebu"

Primalja je procijenila da je od poroda dijeli još najmanje nekoliko sati. "Poricali smo da sam usred aktivnih trudova jer sam ih jako dobro podnosila", nastavlja ona.

U 21:20 Sabrienin suprug Izzy nazvao je primalju i rekao joj da dođe, a samo pola sata kasnije, Sabriena je krenula prema WC-u kako bi se pomokrila, dok je Izzy pripremao kadu i vodu za porođaj.

"U 21:56 Izzy mi je nastojao pomoći da izdržim trud", kaže ona. "Dvije minute kasnije bio je još jedan trud, Izzy je pao na koljena i pogledao prema gore jer sam rekla da osjećam jak pritisak. Vodenjak mi je puknuo u njegovo lice, a ja sam bila uvjerena da sam se popiškila po njemu."

Nakon nekoliko minuta, beba je počela izlaziti. "Izzy ju je uhvatio neposredno prije nego što je upala u vodu i stavio mi je na prsa", kaže ona.

"Kada je primalja stigla, prerezala je pupčanu vrpcu", napisala je. "Svi vitalni znaci (njezini i moji) bili su savršeni. Nisam popucala. Sve je bilo u redu. Primalja nam je pomogla da legnemo u krevet."

Ljudi su u komentarima hvalili i nju i novog tatu. "Svi ste šampioni. Čestitamo na nevjerojatnom porođaju", jedan je od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.