Khloe Kardashian ušutkala kritičare fotografija njezine kćeri i nećakinje

NAJPOZNATIJA reality obitelj na svijetu ponovno se našla na meti kritika. Khloe Kardashian objavila je fotografiju s odmora na kojoj njena kći True i nećakinja Chicago jedu čips i piju vodu koristeći plastične slamke.

“Chi: Čula sam da moja mama kaže da se kalorije na odmoru ne broje. True: Nemoj mi reći dvaput, Chi”, našalila se u opisu, što je razbjesnilo ljude koji su je optužili da djecu uči dijetama od malih nogu. 

“Ne želim biti kuja, razumijem da je ovo šala, ali čak i takve stvari mogu imati velik utjecaj na male umove. Budi oprezna čemu ih učiš! Brojanje kalorija je rijetko zdrava navika”, poručila joj je jedna pratiteljica, a Khloe je konačno odlučila odgovoriti na prozivke.

“Očito ti nije dobro ako misliš da bebe mogu brojati kalorije”, odbrusila je sestra Kardashian koja se već nebrojeno puta našla na udaru trolova. Prozivali su je jer je prestala dojiti kćer, zbog načina na koji joj je pridržavala glavicu, kao i dužine noktiju koju smatraju neprihvatljivom za majku, ali i skupocjenih darova kojima obasipa svoju jedinicu.

“Da, razmazit ću je. Želim je razmaziti ljubavlju, ali i materijalnim stvarima. Naučit ću je važnim vrijednostima kao što su odgovornost, obavljanje kućanskih poslova i poštovanje. Svi radimo i možemo trošiti novac kako poželimo”, smatra Khloe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.