Kendall Jenner dobila zadatak bebi promijeniti pelenu. Ljudi umiru od smijeha

KENDALL JENNER je jedina od sestara iz obitelji Kardashian-Jenner koja još uvijek nije okusila čari majčinstva. No,zahvaljujući posljednjem videu koji je objavila njezina majka Kris Jenner, mnogi zbijaju šale kako se sasvim sigurno uskoro neće ni odlučiti na odgoj djeteta.

Tijekom posljednje epizode showa Keeping Up with Kardashians, 25-godišnja manekenka je priznala kako je maštala o djetetu kada je vidjela kako se njezine sestre i prijatelji snalaze u roditeljstvu. Zato su joj Khloé Kardashian i prijateljica Malika Haqq odlučile dočarati kako to izgleda. Na trenutak je "postala mama" i preuzela brigu o Malikinom jednogodišnjem sinu, Aceu Floresu.

"Doslovno već sad ne znam što trebam napraviti", šali se Kendall čim joj uruče Acea.

Na to je Khloe pita zna li promijeniti pelenu, a Kendall nesigurno odgovara: "Vidjela sam kako se to radi".

"Moraš biti sigurna da si mu spustila penis dolje jer će početi....", započela je Malika s objašnjenjima, ali ju je Kendall odmah prekinula pitanjem: "Kako misliš dolje?".

"Fizički moraš uzeti njegov penis, gurnuti ga prema dolje i staviti pelenu preko njega. Jer ako je usmjeren prema gore, ciljat će ravno iz pelene. I kada se uspravi, znači da je spreman popiškiti te", objašnjava mama.

Kendall je u tom trenutku zanijemila, a kasnije je priznala kako je to bilo previše informacija za nju. No zaključila je da ako je to nešto što njezine sestre mogu napraviti, onda će i ona uspješno odraditi zadatak.

"Samo moram održati dijete na životu", našalila se.

Snimku je na Instagramu podijelila Kris Jenner, a pratitelji nisu skrivali da su se dobro nasmijali na račun "nevolje" u kojoj se Kendall našla.

U istoj epizodi je Kendall bila zadužena za čuvanje djece svojih sestara dok su se one opuštale daleko od svojih potomaka.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.