Kardashiani kreću u borbu za skrbništvo: Misle da majka ne skrbi dobro o Dream

Foto: Twitter, Instagram

ROB Kardashian i Blac Chyna vode borbu oko skrbništva kćeri Dream Renee. Slavna reality obitelj smatra da mama ne može djevojčici osigurati stabilno okruženje.

"Jasno je da Rob i njegova obitelj mogu ponuditi Dream okruženje koje je za nju zdravije", otkrio je izvor blizak popularnoj obitelji za časopis People.

Iako Kardashiani žele da dvogodišnja Dream provodi vrijeme s njima, izvor smatra da dijete treba imati i zdrav odnos s 30-godišnjom mamom Chynom.

"Rob je uvijek htio da Dream provodi vrijeme s mamom. Nikad je nije želio izbaciti iz njenog života, ali ne želi da je odgaja dadilja dok mama tulumari izvan države", pojasnio je.

Naime, tijekom vikenda Rob nije mogao dobiti Chynu koja je trenutno na Havajima, a htio se dogovoriti kada će preuzeti kćer jer je on trebao čuvati Dream.

U ponedjeljak ujutro je objavljeno da se Chyna posvađala s umjetnikom Kid Buuom u hotelskoj sobi na Havajima. Na mjesto incidenta koji se zbio u Honoluluu su bile pozvane policija i hitna pomoć.

"Chyna i Buu se na više načina nisu prikladno ponašali. Djevojke u društvu su pokazivale bradavice, twerkale i bile nerazumne na bazenu u sklopu hotela”, dodao je izvor.

Iako ovakvo ponašanje Chyne nije iznenadilo klan Kardashian-Jenner, smatraju da je to samo još jedan dokaz da Dream nije sigurna s majkom.

"Robova obitelj oduvijek je imala problema s Chynom. Zbog svog ponašanja u javnosti sigurno nije zaslužila nagradu za majku godine. Dugo se ponašala kao da joj odgoj djeteta nije prioritet, a to teško pada Robovoj obitelji. Misle da se majka o njoj ne brine dobro i smatraju to tužnim. Žele samo najbolje za Dream i ona je jako sretna kad s njima provodi vrijeme jer je ne čuvaju dadilje nego se druži s tetama, sestričnama i bratićima te tatom", upozorio je neimenovani izvor.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.