Javnost je zabrinuta za sigurnost najljepše djevojčice na svijetu

Foto: Instagram 

ANASTASIA Knyazeva je najljepša djevojčica na svijetu. 

Ima samo šest godina, a njen Instagram profil, koji vodi njena majka Anna, prati više od pola milijuna ljudi. 

Priča o najljepšoj djevojčici na svijetu počela je kad je Anastasia imala četiri godine. Tada je njena majka otvorila profil i počela redovno objavljivati njene fotografije, a kad ju je javnost primijetila zbog njene neporecive ljepote, priča se zahuktala te postala puno ozbiljnija. Anastasia je postala profesionalni model, već je sudjelovala u mnogim kampanjama, pa je njena majka nastavila redovno puniti profil profesionalno snimljenim fotografijama, kao i pokojom fotkom iz privatne kolekcije - dok se igra s bratom, s igračkama, odnosno, u njenom klasičnom kućnom izdanju.  

No, iako je javnost još uvijek očarana ljepotom ove nesvakidašnje djevojčice, sve su glasniji oni koji ne mogu ne izraziti bojazan da bi takva karijera mogla prilično štetiti djevojčici, ali i drugima.  

"Bez obzira na to što javnost misli o njoj, činjenica je da proglašavanje nekoga "najljepšom djevojčicom" uopće nije zdravo, kako za nju, tako i za ostale djevojčice na svijetu koje će možda poželjeti biti kao ona. To može jako utjecati na njihovo samopouzdanje, kao i samopouzdanje same Anastasie. Ona je još uvijek samo dijete i takvom bi trebala i ostati. Barem još neko vrijeme", požalili su se neki njeni fanovi pod fotografijama, a posebno onima na kojima je Anastasia našminkana. 

A sve to nije jedini problem kojeg se javnost boji. 

"Profili na kojima su glavne zvijezde lijepa djeca totalno su neprikladni u današnje vrijeme u kojem pedofili vrebaju sa svih strana, a neki roditelji, poput majke malene Anastasie, daju im slikama još više povoda."

Djeca bi trebala biti djeca i uživati u svom životu, daleko od kamera i društvenih mreža. 

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Anastasia Knyazeva, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Anastasia Knyazeva.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje. 

 

 

 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.