Glumicu kritizirali zbog djetetovih izljeva bijesa pa im uzvratila

Foto: Instagram

GLUMICA Jana Kramer još jednom je dokazala da nema dlake na jeziku. Onima koji je kritiziraju zbog metoda odgoja, jasno je dala do znanja što o tome misli.

Naime, Kamer je proteklog vikenda na Instagramu objavila nekoliko videa i pokazala realnost majčinstva. Njena trogodišnja kći Jolie Rae odbila je jesti večeru, ali majka i otac Mike Caussin su joj govorili da žvače. 

Istog dana kći je glumici pomagala u kuhinji, a vrlo brzo imala je izljev bijesa, takozvani temper tantrum, koji je sasvim uobičajena pojava kod djece u ranoj dobi.

Svoje pratitelje iskreno je upitala što misle zašto se to događa njenoj kćeri, a neki su joj poručili da djetetu očito ne pridaje dovoljno pažnje.

“Ti živiš u mojoj kući? Zato misliš da znaš? Ne, nemaš pojma”, napisala je pa pojasnila da je svjesna kako ne bi trebala odgovarati na svaki komentar, a posebno ne na takve koje smatra nepriličnima, ali da nije mogla izdržati.

“Izluđuju me ljudi koji imaju potrebu komentirati moje fotografije na takav način. Dosta mi je”, poručila je.

“Želim pokazati drugim mamama da nisu same i da se tantrumi događaju i drugima. No postoje trolovi koji govore da je razlog ovo ili ono. Jednostavno prestanite. Nemate pojma, ne živite u mojoj kući i ne znate što se događa”, zaključila je Kramer.

Osim trogodišnje kćeri, Kramer je majka i četveromjesečnog sinčića Josepha.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.