Glumica se srami zbog ponašanja kćerkice (1) u avionu: Bila je kao divlja životinja

Foto: Profimedia

POSTOJE savjeti i trikovi za roditeljstvo koje ljudi nauče s vremenom, osobito oni koji imaju više djece, mali mehanizmi suočavanja koji se mogu izbrusiti sa svakim djetetom kako bi život bio lakši.

Puno je lakše, naravno, ako ste na tlu. U avionu uglavnom ne vrijede nikakva pravila kad su djeca u pitanju. Slavna mama troje djece Hilary Duff požalila se da se njena kći Mae ponašala kao "životinja u kavezu" na nedavnom letu za Havaje i toliko je istraumatizirala svoju majku da je morala to podijeliti sa svojim pratiteljima na Instagramu.

Duff i njezin suprug Matthew Koma letjeli su na Havaje na odmor kao peteročlana obitelj, uključujući 9-godišnjeg sina Lucu (koga dijeli s bivšim suprugom Mikeom Comriejem), trogodišnju kćer Banks i 1-godišnju kćer Mae. Slavna mama je u podužem opisu napisala da joj nikad u životu nije bilo toliko neugodno kao tijekom petosatnog leta s Mae.

"Bila je najzločestija beba - i prije nego što čujem sve komentare kao, 'Oh, boljele su je uši ili zubi'... Ne. Ne. Bila je sasvim dobro", napisala je Duff. "Ali ona je pronašla novu razinu glasnoće kada vrišti."

Mae se stvarno zabavljala u avionu, što je naravno značilo da su se i svi ostali u zrakoplovu zabavljali. "Tako je bila glasna i tako je dugo trajalo i stvarno je bila divlja", objasnila je Duff. "Kao životinja u kavezu. I to se događalo vjerojatno četiri od pet i pol sati koliko je potrebno za let do Havaja iz L.A. Izbezumili smo se. Nismo mogli ništa učiniti. Svi su nas sigurno mrzili."

Duff se čak pokušala ispričati jednom čovjeku koji je sjedio preko puta njih i rekao da ne može ni mirno razgovarati, samo je odmahnuo glavom i nekako zarežao.

Na žalost za Duff, Mae je jasno dala do znanja da želi samo svoju mamu, što je značilo da ju je "držala cijelo vrijeme i nije bila nesretna, samo je bila glasna. Glasna, glasna, glasna". Luca je sjedio pokraj svoje mame i tako se dobro ponašao da ga je nazvala pravim anđelom, a mali Banks je bio hrabar, tako da se barem nije morala boriti s troje djece koja vrište.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.