Glumica je tajila ime kćeri tri godine. Sada ga je otkrila i objasnila simboliku

PROŠLE su tri godine otkako su Diane Kruger i Norman Reedus dobili svoje prvo zajedničko dijete. Ono što je nevjerojatno je da su uspjeli djevojčičino ime zadržati za sebe u cijelom tom periodu.

Kruger je ipak odlučila otkriti ime svoje kćeri i čak je dala mali uvid u značenje tog lijepog imena. Za People se otvorila o tome kakav je osjećaj bio dobiti dijete u svojoj fazi života, rodivši s 42 godine.

Djevojčica se zove Nova Tennessee, a simboliku je Kruger objasnila: „Nova" na latinskom znači novi početak, a nova zvijezda se stalno mijenja i ponovno se rađa. I volimo Tennessee i Smoky Mountains; tamo se vozimo motociklima."

Kruger je na Instagramu u prošlosti zapravo dao naslutiti ime Nove kada je nosila ogrlicu s riječju Nova u objavi iz listopada 2019., gdje je u opisu napisala da joj je kći sve na svijetu. Otkrila je i da malenu često zovu  “Noonoo” i “Neenee” i da joj je majčinstvo pomoglo da na svijet gleda novim očima.

“Toliko si stvari u mojim godinama učinio tisuću puta, ali sve ponovo vidim kroz njezine oči. Bilo da je riječ o prvom okusu sladoleda ili prvom dodiru sa snijegom, nešto je tako osvježavajuće i jednostavno u tom životu majke i kćeri što smatram veličanstvenim.”

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.