Eva Mendes: S dvoje male djece jedva da se uspijem obući kako treba, ali svejedno uživam

Foto: Getty Images

POZNATA situacija, zar ne? No to nekako ne bi očekivali od holivudske zvijezde jer najčešće mislimo da slavni holivudski parovi svoju djecu odgajaju uz horde pomoćnika. No, zapravo - nije tako. Barem ne u slučaju Eve Mendez, njenog partnera Ryana Goslinga i njihovih dviju kćerkica - dvogodišnje Esmeralde i 4-mjesečne Amade Lee koju od milja zovu Amadita.

Eva je Amaditu rodila 29. travnja ove godine, a iako par vrlo vješto skriva svoj privatni život od javnosti Eva je nedavno bila gošća magazina E! gdje je otkrila sitne pojedinosti iz njihovog obiteljskog života. "Obožavam biti mama i uopće se neću žuriti s vraćanjem na staro. Uživamo u našim curama, pogotovo sada dok je Amadita još uvijek tako mirna i tiha. Doduše, nije da nemamo pune ruke posla - i Esmeralda je još uvijek mala i jako zaigrana tako se ponekad ni ne uspijem ujutro obući kako treba."

Iako je Amada još uvijek mala, novinari su je pitali jesu li cure slične ili ipak postoji određena razlika među njima. "Amada je još mala, ali mislim da kada krene pričati više neće biti ovakav mili anđeo kao sada. Esmeralda je sada u fazi nestašne djevojčice, no iako imaju sličnosti, postoje i određene razlike. Čini mi se da ćemo morati jednostavno pustiti ih da svaka bude svoja, sa svojim različitostima. Roditelji bi trebali biti tu da štite svoju djecu i da ih puste da budu ono što oni jesu".



Eva Mendez i njen partner Ryan Gosling prilično se razlikuju od drugih holivudskih parova jer svoj život kriju daleko od javnosti i tabloida, a čini se da će tako ostati još jedno vrijeme.

"Ne žuri mi se s povratkom pod svjetla reflektora. Ne žuri mi se čak ni vratiti svoju liniju.
Želim potpuno uživati u svojoj ulozi majke i svim radostima koje nam donosi život s malom bebom. Moja ljestvica je sada jako nisko spuštena, živimo polako, iz dana u dan, bez velikih očekivanja što će nam donijeti sutra. Mislim da je to najbolji vid života ako želite stvarno uživati u djeci dok su još tako mala".

Eva i Ryan upoznali su se i započeli svoju vezu 2011. godine tijekom snimanja filma "The Place Beyond the Pines", a 2014. godine rodila im se njihova prva kćer.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.