Ellu napali zbog načina na koji animira Balie: Sada ti to izgleda bezazleno, ali...

DOMAĆA blogerica Ella Dvornik jedna je od onih koji se pridržavaju preporuka o izolaciji. Kako bi zaštitila svoju obitelj i sebe, ali i druge ljude, vrijeme provodi u njihovom domu. Naravno, biti zatvoren u četiri zida s dvogodišnjim djetetom i novorođenčetom može biti poprilično izazovan zadatak. Zato je Ella nedavno pitala svoje pratitelje za savjet kako da zabavi Balie. Tom je prilikom podijelila fotografiju koja bi mogla biti spas za roditelje bez ideja koji su također u izolaciji s djecom.

"Sad nažalost nemamo doma dovoljno zanimacija za ovo hiperaktivno dijete. Definitivno sam se trebala bolje opremiti sa zabavnim programom za Balie, pogotovo zato što joj sestra nije dovoljno velika da se skupa igraju", napisala je te potaknula razmjenu ideja na svom Instagramu.

U vrlo kratkom roku popis savjeta je postao poprilično dugačak, a obitelj Dvornik-Pearce ih je odlučila poslušati. Naručili su zavidnu kolekciju igračaka te je Ella kamerom zabilježila reakciju malene Balie, a u novom vlogu je otkrila i koje igračke su joj ekspresno postale omiljene.

Ipak, pojedinim je pratiteljima bila najvažnija informacija da dvogodišnjakinja igra i igrice na tabletu te nisu propustiti priliku osvrnuti se na to.

"Sve super, sve 5. Ali MOOOLIM TE skloni joj tablet!!! Toliko predobrih igračaka Balie ima, što će joj igrice na tabletu, a i tablet uopće?! Sada ti to izgleda kao fora i bezazleno, ali sigurna sam da ne želiš vidjeti ju kako žmirka u dogledno vrijeme, a onda i naočale za vid da ti bude morala nositi", komentirala je jedna pratiteljica te poručila kako je riječ o dobronamjernom savjetu.

"A ja mislim da baš ima super edukativnih igrica. Ja sam k'o klinka sa 7 godina dobila kompjuter i naučila engleski sama tako. Mislim da je samo stvar odabira aplikacija. Ipak živimo u modernom dobu. Sve treba umjereno ali i pametno", odgovorila joj je Ella.

"Moj mali gleda tablet, naučio slova, brojeve, engleski sa samo 4 godine. Svakako će da pohađa školu s nastavom na kompjuteru. Nažalost ovi ljudi su jako baš jako zaostali u odnosu na neke naprednije zemlje", uključila se i druga pratiteljica podijelivši vlastito iskustvo.

"Nije upitna kvaliteta sadržaja, već prekomjerno korištenje uređaja (ne kažem da Balie "visi" na uređaju, samo dobronamjerno upozoravam). Savjet je bio dobronamjeran i dan iz iskustva", objasnila je autorica prvog komentara te dodala kako "briga o zdravlju nije zaostalo razmišljanje". 

No, pratiteljicu koja se ne slaže s njezinim mišljenjem to nije spriječilo da zaključi kako je "žalosno što živi u prijeratnom dobu".

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.