Ella se urnebesnom objavom prisjetila djetinjstva i probudila nostalgiju

SIGURNO ste se barem jednom ulovili kako uspoređujete prošlo vrijeme s ovim sad. Vaše djetinjstvo s djetinjstvom vaše djece, razlike u školovanju, slobodnom vremenu, odjeći, pa čak i animiranim filmovima koji su popularni u određeno vrijeme. Takve usporedbe su gotovo neizbježne pa im nije odoljela ni Ella Dvornik.

Na Facebooku je podijelila svoja razmišljanja i mnoge nasmijala, ali i podsjetila na neka druga vremena.

Za razliku od mnogih drugih domaća blogerica, influencerica i mama uskoro dvogodišnje Balie Dee smatra da su današnji crtići ipak puno bolji.

"Mislim si koliko su pozitivni, edukativni i maštoviti i prilagođeni svim godištima, pjevaju, uče, nema nasilja, sve je šareno", započela je, a potom se prisjetila svega onog što je ona u djetinjstvu gledala na malim ekranima.

"Neku ženu od plastelina koja je uvijek večerala sama pa bi porazbijala pola plastelinskog seta od gnjeva i urlanja, nakon nje je slijedio neki vampir koji se stalno dizao iz ljesa i vraćao u njega, pa onda neka čupava bijela lutka koja je izgledala k'o izobličeni maltezer koji je twerkao po ekranu uz psiho melodiju", opisala je.

No, mnoge je najviše nasmijao njen zaključak.

"Taj bi dječji program sad morao sadržavati upozorenja za moguće noćne more i napade panike, a vjerojatno samim time i mnogo objašnjava psihička stanja nas djece devedesetih", napisala je Ella te "zaradila" više od 600 komentara na račun dječjeg televizijskog programa.

"Dobri smo kakvi smo mogli biti", poručila joj je jedna od pratiteljica.

Iako su se mnogi složili s tim da danas potpuno drugačije gledaju na crtiće koje su tijekom djetinjstva obožavali, bilo je i onih koji imaju drugačije mišljenje.

"Po meni su ti stari crtići bolji od današnjih. Učili su nas da nije sve tako idealno, nisu sve jednorozi i duge oko nas. Malo smo se bojali Ernesta al' strah je normalna emocija, čemu ju potiskivat?", uvjerena je druga pratiteljica.

Koju god stranu zagovarali, u komentarima Elline objave našli se brojni već pomalo zaboravljeni crtići. Tom &Jerry, Štrumfovi, Bipsići, Graškići, Cipelići, Pink Panter, A je to, Mickey Mouse, Heidi, Leteći medvjedići, Nogalo i mnogi drugi.

Koji crtići su obilježili vaše djetinjstvo?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.