Domaći glazbenik u 50. godini postao tata, sinu napisao pjesmu i otkrio njegovo ime

DOMAĆI glazbenik, 50-godišnji Hrvoje Rupčić, u srpnju se vjenčao s umjetnicom Ivanom Kujundžić, a sada se njihova obitelj proširila za još jednog člana.

Ponosni tata je sretnu vijest podijelio na Facebooku, a novorođenom sinu je posvetio i pjesmu.

"Tatina stijeno, neka sreća pogađa srce tvoje. Dok koračaš po ovome svijetu, lice svoje prema dobru okreni. Kao cvijeće što prema suncu stremi, primi u sebe toplinu njenu i nesebično je sa svima dijeli. Korak neka ti bude čvrst, ali lak. Od teškoća životnih ne bježi, već stiskom ih svojim kamenim lomi. Istinu za udobnost, nikada ne trži. Ljepotama svijeta divi se i klanjaj, a svaki svoj udah udiši duboko i jako. I voli. Voli. Voli. To nikada ne prestaj (čak niti kada to zaboli)", napisao je Hrvoje.

U emotivnoj objavi je otkrio i kako je dječak rođen u 18 sati, a bio je težak 4470 grama te dugačak 53 centimetra. Osim toga, otkrio je i da nosi ime Petar.

Naposljetku se obratio i supruzi Ivani.

"A za moju vučicu i družicu najhrabriju Mama Juanitu ponavljam zavjet naš: 'Tko se s čarolijom bavi, s vjetrom se druži, s vjetrom to radi, planina ga slijedi i Mjesec mu sjaji....'", zaključio je.

Podsjetimo, Rupčić ima dvoje djece s bivšom suprugom, pjevačicom Kristinom Tinom Kresnik, 22-godišnjeg sina Nou te 15-godišnjeg sina Jakova. 

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.