Diplomirala pa roditeljima odala počast posebnim fotografijama i poslala važnu poruku

JEDNA migrantska meksička obitelj sve je uložila u obrazovanje svoje kćeri Jennifer. Zauzvrat, kad je diplomirala, ona im je počast odala na najljepši način i dokazala da je sposobna svladati životne izazove, kao i da je granica samo nebo.

Roditelji Jennifer Roche došli su iz Meksika u SAD i nikad nisu dobili priliku ostvariti svoj san i fakultetski se obrazovati. Zato su odlučili svojoj kćeri usaditi razumijevanje važnosti obrazovanja. Radili su kao poljoprivrednici, a pomagala im je i Jennifer. Nakon škole je uvijek žurila kući, pomoći roditeljima. Završavali su kasno navečer, Jennifer je spavala svega dva do tri sata, ali je shvatila koliko poštovanja zaslužuju njezini roditelji.

"Mnogo puta sam htjela odustati, ali moji roditelji i njihovi savjeti bili su razlog zbog kojeg sam nastavljala dalje", rekla je ova mlada djevojka. 

Njezina obitelj nije joj mogla priuštiti stanovanje u studentskom domu pa je žonglirala studij, dva posla i rad u polju s mamom i tatom. 

Sve se isplatilo. Jennifer je diplomirala i na divan način odala počast trudu i marljivosti svojih roditelja. Fotografirala se u polju u kojem je odrastala i radila, a fotografije su postale viralne.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.