Charlotte iz Seksa i grada usvojila je dvoje djece, mnogi to ne znaju

PJEVAČICA Sia iznenadila je cijeli svijet otkrivši da je posvojila dvojicu 18-godišnjih tinejdžera. Još jedna žena koja svoj privatni život oduvijek vješto krije od očiju javnosti je glumica Kristin Davis, koja je utjelovila Charlotte York u hit seriji Seks i grad. Mnogima je nepoznat detalj da je i ona usvojila dvoje djece.

Kćer Gemmu Rose usvojila je još 2011. 

“Ne znam zašto, ali to je ideja koja mi se dugo vremena činila prikladnom za mene. Sat je otkucavao, ja sam bila zaposlena i s 38, što je malo prekasno, očajno sam željela postati majka”, priznala je Jadi Pinkett Smith u jednoj epizodi njene emisije Red Table Talk.

Cijeli proces bio je tajna. Nije nikome to spominjala.

“Kad je vijest objavljena, svi su rekli da sam ime odabrala prema bebi koju sam imala u Seksu i gradu. Meni se Rose jednostavno svidjelo, mislim da je predivno”, izjavila je 2012. prema pisanju časopisa Marie Claire.

Onda je 2018. usvojila dječaka Wilsona. Prvi put se s njim pojavila u javnosti u lipnju te godine. Naime, tvrdi da je Gemma Rose silno željela brata. 

“Dobra je starija sestra i puno pomaže”, otkrila je Davis u showu Live With Kelly and Ryan.

Kristin se nikad nije udavala. Bila je u nekoliko veza, između ostalog, s Alecom Baldwinom, Reedom Diamondom, Lievom Schreiberom i Aaronom Sorkinom. 

Brak je i dalje za nju opcija, ali ne skriva da uživa u životu samohrane majke dvoje djece afroameričkog porijekla.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.