Blogerica tvrdi: "Majke bi svojim kćerima trebale pokloniti vibratore"

Foto: Instagram

KONTROVERZNA seksualna blogerica Nadia Bokody iz Australije u jednom novinskom članku tvrdi kako bi roditelji trebali pomoći svojim kćerima tinejdžericama da prihvate i upoznaju svoje tijelo. Kako kaže, seksualno obrazovanje u školama potpuno zapostavlja žene stavljajući fokus isključivo na muškarce.

"Dok dječaci uče o erekcijama i mokrim snovima, kada su djevojčice u pitanju fokus je uglavnom na menstruaciji i sprječavanju neželjene trudnoće", objasnila je Nadia.

No način kako bi prema njenom mišljenju mogle postići bolje obrazovanje je poprilično neobičan. Naime, Nadia roditeljima predlaže da svojim kćerima poklone vibratore.

"Postoji mogućnost izbora pa ne biste li radije da vaša kći dotakne svoje tijelo prije nego što to dopusti drugoj osobi?" izjavila je Nadia za Mirror Online.

Uvjerena je da biste takvim poklonom djeci poručili da uvijek mogu potražiti savjet i odgovore na pitanja kod vas te biste im jasno dali do znanja da se ne moraju sramiti svoga tijela.

Prema njenom mišljenju, ne bi trebalo čekati da škole obrazuju našu djecu o seksualnim odnosima.

"Dok školski sustav ne uhvati korak, roditelji bi na obrazovanju trebali raditi kod kuće, a sve počinje normalizacijom i ohrabrivanjem", tvrdi te dodaje da masturbacija više ne bi trebala biti tabu tema. Štoviše, uvjerena je kako svi žensko tijelo prezentiraju kao nešto misteriozno i sramotno.

Na ovakvo razmišljanje potaknuo ju je podatak dobiven jednim istraživanjem koji kaže da čak 30 posto djevojaka osjeća bol prilikom spolnih odnosa. Prema njenom mišljenju, umjesto bola trebale bi osjećati užitak.

"Razumijem da se ljudima ne sviđa činjenica da se djeca seksaju. Ne sviđa se ni meni. Ne mislim da je u dobi od 14 godina djevojka doista spremna na emocionalnu složenost seksa, niti da potpuno razumije kontracepciju", izjavila je te dodala: "Ali stvarnost je da se djeca seksaju, a uporno guranje glave u pijesak i pretvaranje da se to ne događa neće ništa učiniti da se to zaustavi."

"Najbolja stvar koju roditelji mogu učiniti je naoružati svoju djecu informacijama", zaključila je Nadia.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.