Blogerica priznala da s petero djece spava na podu: Nije to za svakoga i ne mora biti

POPULARNA mama blogerica Constance Hall našla se na udaru kritika jer joj djeca spavaju na podu. Objavila je fotografiju takozvanog obiteljskog gnijezda za spavanje koje je smjestila u dnevnu sobu. Na fotografiji troje djece zadovoljno leži na madracu nasred sobe, između dva kožna kauča, i mazi se s obiteljskim psom. 

"Oduvijek sam dijelila krevet sa svojim bebama. Jednostavno mi se to svidjelo i još uvijek uživam u tome", napisala je Constance koja sa sedmero djece živi u kući njezine majke već godinu dana. Petero djece spava u dnevnoj sobi.

"Iako kuća ima četiri spavaće sobe, dvije se ne koriste, a na podu u dnevnoj sobi imamo dva madraca okružena kaučima", dodala je.

"Prošle noći, dok sam ležala na jednom od njih s petero djece, a oni su se hihotali, tukli, bockali i 4000 puta rekli ‘volim te’, dok konačno nisu zaspali. Tada sam osjetila ekstremno zadovoljstvo. Nije to za svakoga i ne mora biti", poručila je.

Iako su mnoge mame priznale da su obožavale spavati sa svojom djecom, kao i da im nikad ne bi uskratile tu udobnost i sigurnost, neki su je kritizirali jer smatraju da nije primjereno spavati na podu u dnevnoj sobi.

"Ako se dvije spavaće uopće ne koriste, imate kamo s djecom. Zašto spavati na podu dnevne sobe", komentirala je jedna osoba.

Constance živi odvojeno od svog supruga Denima Cooka od 2020., kada je on zamalo poginuo pavši s motora. Izbjegao je i odlazak u zatvor iako je ulovljen kako vozi pod utjecajem narkotika i s nevezanim djetetom u automobilu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.