Alec i Hilaria Baldwin pokazali novorođenog sina pa otkrili značenje njegovog imena

DAN nakon što su Alec Baldwin i njegova supruga Hilaria otkrili da je njihova obitelj postala bogatija za još jednog člana, s obožavateljima su podijelili i njegovo ime.

"Sinoć smo dobili bebu. Savršen je i mi ne možemo biti sretniji. Ostanite uz nas da doznate ime", napisala je poznata mama uz prvu fotku na kojoj u bolničkom krevetu drži bebu u naručju, a Alec sjedi uz nju. 

Naime, tijekom prošle godine je doživjela čak dva spontana pobačaja te je o njima vrlo otvoreno govorila. Ipak, mnoge je iznenadila kada je samo četiri mjeseca nakon posljednjeg pobačaja otkrila da je ponovno trudna. Srećom, ova trudnoća je protekla u najboljem redu te im je stigao još jedan sin.

"Voljeli bismo vas upoznati s Eduardom Pauom Lucasom Baldwinom", napisala je Hilaria uz preslatku fotografiju svog novorođenčeta.

"Rođen je 8. rujna 2020. u 19:46. Imao je 3400 grama. Njegovo ime znači 'bogati čuvar mira i svjetlosti'", otkrila je na kraju.

Nekoliko sati kasnije istu fotografiju je podijelio i Alec.

"Broj pet je ovdje... Za mene, broj šest", napisao je glumac koji osim četvero djece s Hilarijom ima i 24-godišnju kćer Ireland, koju je dobio u braku s bivšom suprugom Kim Basinger.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.