53 tisuće pregleda u nekoliko sati: Ella pokazala kako izgleda život u izolaciji s dvoje djece

DOMAĆA influencerica Ella Dvornik boravak u samoizolaciji krati montiranjem novih vlogova.

Redovno ih je objavila i tijekom druge trudnoće te se u njima često doticala tabu tema. No, osim na svom YouTube kanalu, često objavljuje crtice iz vlastitog života i na drugim društvenim mrežama, a neke od njih su urnebesne.

Ipak, nakon što je krajem veljače drugi put postala mama, pratitelje najviše zanima kako njihova, od nedavno, četveročlana obitelj sada funkcionira. Tako je nedavno otkrila kako je prošla prva šetnja s dvoje djece te je zaključila da je ovo iskustvo bilo poput "desetog kruga pakla", ali i da je "izgubila 2000 kalorija".

Iako je njezin suprug Charles Pearce već ranije objavio fotografiju upoznavanja dvogodišnje Balie i njezine mlađe sestre Lumi, a ljudi su tada masovno zbijali šala na račun njegove objave, mnoge je zanimalo kako je njihov susret izgledao uživo. Pa, odgovor na to pitanje je dala Ella u svom novom vlogu.

Osim toga, kamerom je zabilježila i privikavanje na novog člana obitelji, ali i prve dane u samoizolaciji zbog koronavirusa. Kako se obitelj Dvornik-Pearce zabavlja, što rade i kako se u novoj ulozi snašla starija sestrica, provjerite u videu:

"Napokon video uz koji sam opustila mozak od ove lude korone. Toliko ljubavi i sreće u videu. Balie je jedna mala divna djevojčica. S njom vam nije nikada dosadno, a kako će tek biti kad Lumi naraste pa se njih dvije udruže protiv vas", komentirala je jedna od pratiteljica te je zaključila kako "jedva čeka nastavak".

"Kako ste preslatka obitelj", pohvalila ih je druga, a mnogi su se složili.

Iako je prošlo tek nekoliko sati od objave, njezin video je već pregledan više od 53 tisuće puta.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.