2-godišnjak rekao mami da se ponosi njome jer mu je sredila sobu i raznježio milijune

AKO vam dijete od dvije godine kaže da se ponosi vama, to bi vam moglo rastopiti srce. U slučaju dvogodišnjaka Jensena Weissa, on je uspio rastopiti čak milijune njih.

U videu koji je njegova mama Christina Weiss objavila na TikToku mali Jensen govori svojoj mami da je "jako ponosan" na nju. "Počistila si mi sobu, baš si draga", kaže. Video je prikupio više od šest milijuna lajkova.

@cweisslife Reply to @shadesofzainab ❤ I think it's worth a repost 🥰❤ this is where it all began. we love you all so much! 🥰❤ #Jensen #cweisslife ♬ original sound - Christina Weiss

Weiss je za Fox News Digital rekla da je pospremila sobu svog sina dok je on bio vani s ocem. "Čula sam ga kako je utrčao u svoju sobu i rekao 'opaaaaaa', a zatim sam čula njegova mala stopala kako trče po kući tražeći me i znala sam da će biti dobro!"

Christina je od tada objavila nekoliko popularnih videa - mnogih u istom stilu, s njezinim djetetom koje pokazuje ljubaznost i divno artikulira svoje emocije.

Weiss je rekla da je imala mnogo problema u svom životu, uključujući probleme s mentalnim zdravljem i zlouporabu supstanci. Njezin put oporavka pozitivno je utjecao na način na koji odgaja svoju djecu.

"U intenzivnom programu oporavka naučila sam da su mnogi moji loši izbori uzrokovani nedostatkom ljubavi prema sebi i teškom okruženju u kojem sam odrasla", rekla je mama iz Moorefielda iz Zapadne Virginije za Fox News Digital. "Nadam se da ću odgojiti djecu koja vole sebe više od svega i nikada neće dopustiti vanjskim čimbenicima da promijene njihovo mišljenje o sebi."

Weiss je dodala: "Nadam se da će uvijek znati da su voljeni, da su dovoljni i da će svojoj mami uvijek biti nevjerojatni ljudi, bez obzira na sve."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.