20 godina sumnjale da su im kćerke zamijenjene u rodilištu, a sad su konačno napravile DNK test

Screenshoot: YouTube

OVIH se dana pojavio zanimljiv video o temi od koje većinu roditelja prolaze srsi.

Dvije su žene dugih 20 godina potajno sumnjale da su njihove bebe zamijenjene u rodilištu i to su godinama skrivale, iako je jedna od mama stalno spominjala da njihova kćer ne sliči na njih.

20 godina su živjele u sumnji, jer im se jedan događaj iz rodilišta urezao u pamćenje.

Pamela i Laura godinama su bliske prijateljice, a njihovo je veselje bilo tim veće kad su u isto vrijeme rodile svoje kćeri.

Zajedno su prošle prve dane sa svojim bebama, no jednu večer Pamela je otišla na toalet, a Laura je ostala u sobi kad su joj sestre donijele njenu kćer na dojenje. Lauri je beba bila nepoznata, a kad se Pamela vratila u sobu, ugledala je Lauru kako doji njenu kćer. Na njihovo inzistiranje, sestre su ih uvjerile da nisu pogriješile i da svaka u svojim rukama drži svoje dijete.

Laura je godinama nakon toga, rastrgana sumnjama, promatrala svoju kćer kako raste ne sličeći ni na nju, ni na oca, a iste je sumnje imala i Pamela. Iako o tome nisu pretjerano razgovarale, tihe bojazni koje su ih mučile na kraju su ih dovele do emisije "The Doctors", gdje su dobile priliku napraviti podrobnu DNK analizu.

Obje su obitelji bile na rubu živaca dok su čekale konačne rezultate.

Želite li čuti iznenađenje?



Objema im je laknulo, jer su ipak odgajale svaka svoju biološku kćer, no obje su priznale da se godinama nisu uspijevale opustiti jer je taj crv sumnje bio sveprisutan u njihovom životu.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.