12 dugovječnih holivudskih parova rado otkrilo tajne svog uspješnog braka

Foto: Splash News/Instagram 

IAKO su svi parovi manje-više slični, začudo, ne postoji nijedna univerzalna tajna uspješnog braka. Zato što smo svi isti i svi smo različiti, ali, kad je u pitanju brak, nijedna znanstvena metoda neće opstati pred pravim iskustvom i tajnama koje znaju samo parovi koji su doista sretni u svom braku. 

O tim tajnama možemo pričati s našim roditeljima, prijateljima i prijateljicama, a možemo i poslušati tajne parova koji već godinama žive u skladnom braku, a pripadnici su miljea bogatih, slavnih i pomalo razmaženih holivudskih zvijezda. Ako su oni mogli opstati, zašto ne biste mogli i vi: 

Barbra Streisand i James Brolin - 19 godina u braku 

Njihova je tajna poštivanje, uvažavanje, iskrenost. 

Barrack i Michelle Obama - 25 godina u braku 

Oni su savršen dokaz da iza uspješnog muškarca stoji žena. Žena koja već 25 godina brak smatra "poslom" bez radnog vremena, a glavni sastojak njihovog privatnog uspjeha je zabava: puno smijeha, puno zajedničkog zabavljanja i činjenica da nikad uvečer nisu legli ljuti jedno na drugoga. 

Meryl Streep i Don Gummer - 39 godina u braku 

Unatoč ogromnoj slavi u kojoj uživa i danas, Meryl je očito uvijek bila tip žene koja se trudila oko svojih veza, a ono što će uvijek smatrati najvažnijim jest slušanje svog partnera, razumijevanje i mirno raspravljanje oko svakog, pa i najmanjeg problema. 

Colin Firth i Livia Giuggioli - 20 godina u braku  

Filmski glumac i producent svoj brak smatra utrkom na duge staze u kojoj ne vidite točno cilj, ali točno znate da prije cilja nećete odustati niti skrenuti s puta.  

Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith - 16 godina u braku  

Tajna bračnog uspjeha holivudskog ljepotana i TV voditeljice nije nametanje da se jedan drugom prilagode ili promijene, već suprotno, da svaki od njih bude i čini što želi. Bez primisli da se druga strana mora mijenjati u bilo čemu. 

Matt Damon i Luciana Barroso - 12 godina u braku  

Oni su još jedan par koji bi mogao doživjeti veliku bračnu obljetnicu jer je ona u potpunosti posvećena obitelji, a on jako dobro zna koliko je sretan što je ima baš takvu kakva je. 

Cindy Crawford i Rende Gerber - 19 godina u braku  

Sreli su se kad Cindy još nije bila popularna te su i prije njezinog braka s Richardom Gereom postali pravi prijatelji da bi nakon njene rastave shvatili da su upravo oni suđeni jedno drugome. Prijateljstvo je kumovalo ljubavi i uvijek će jedan drugome biti najbolji prijatelj. 

John Travolta i Kelly Preston - 26 godina u braku 

Ljubav im je bila poljuljana kad su 2009. godine izgubili tad 16-godišnjeg sina, no iako su mediji smatrali da će brak tada puknuti, zajedno su pokazali da su jači od svega. A tajna? John često ističe da ne dozvoljavaju da im se prepriječe mali problemi i tako postanu veliki problemi. Zato često sastavljaju čak i popis tema onoga što ih muči ili onoga o čemu moraju smireno raspraviti. 

 
Kevin Costner i Christine Baumgartner - u braku su 13 godina  

Iz prvog je braka štošta naučio te nije dozvolio da mu se u drugom braku potkradu iste greške, a jedna od najvećih, prema Kevinu, ona je da parovi ne znaju jedan drugome reći: "Oprosti". 

Cate Blanchett i Andrew Upton - u braku 20 godina  

Kad sve radite zajedno i imate iste interese, minimalne su šanse da ćete jedan drugome dosaditi. To je bar tajna koju već 20 godina uspješno njeguje i ovaj sretan, dugovječan par. 

Bono i Alison Hewson - 35 godina braka  

Sreli su se i zaljubili još kao tinejdžeri i jedni su od rijetkih koji stvarno mogu tvrditi da postoji prva, prava ljubav, čak i u tim mladim godinama. Naravno, i oni su imali svoje uspone i padove, ali glavna teza njihovog uspjeha već 35 godina leži u tome da brak ima jasna pravila kojih se moraju pridržavati obje strane. 

Will Smith i Jada Pinkett - 20 godina u braku

Iako su ih mediji rastavljali, a oni se sami premišljali, krizu su nadjačali iskrenosti. 

>>Jada Pinkett-Smith otkrila pravu tajnu uspjeha 20 godišnjeg braka s Will Smithom<<

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.