Zvijezde One Tree Hilla nakon 17 godina pozirale zajedno na crvenom tepihu

Foto: Profimedia

GLUMICE iz serije One Tree Hill pozirale su skupa na crvenom tepihu. Sophia Bush, Hilarie Burton i Bethany Joy Lenz, koje su u seriji glumile Peyton Sawyer, Haley James i Brooke Davis, pojavile su se zajedno u Las Vegasu na iHeartRadio Music Festivalu. 

Glumice su s osmijehom na licu pozirale na crvenom tepihu. Burton je nosila tamno odijelo s našivenim šljokicama, Lenz je odjenula mini haljinu s predimenzioniranom mašnom, a Bush je prošetala u uskom prugastom odijelu.

Prvo zajedničko poziranje na crvenom tepihu od 2005.

Iako su nakon serije ostale u dobrim odnosima i mnogo su vremena provodile zajedno zahvaljujući svojim projektima, ovo je prvi put da su skupa pozirale na crvenom tepihu od 2005. godine.

Po dvije su se znale zajedno pojaviti na javnim događanjima, ali rijetko su bile prisutne sve tri. Nedavno su Bush i Burton nosile jednaka bijela odijela u New Yorku. Bush je tada objavila i fotografiju s Hilarie.

"Znate kako u životu postoje oni čarobni ljudi koji su vas poznavali kroz svaku verziju vas i voljeli su svaku od tih verzija? Oni s kojima ste svake godine sve bliži? Oni s kojima se pojavljuješ u javnosti noseći potpuno istu (neplaniranu) odjeću? Ona je ta osoba. Ona je moja osoba", napisala je Sophia.

Inače, One Tree Hill je američka tinejdžerska dramska serija, redatelja Marka Schwahna, koja je premijerno prikazana 23. rujna 2003. Emitirala se do 2012. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.