Zvijezda Twin Peaksa dugo se skrivala od javnosti, a sad je iznenadila izgledom

Foto: Press/Profimedia

AMERIČKA glumica Lara Flynn Boyle, poznata po ulozi u seriji Twin Peaks, ne pojavljuje se često u javnosti. Dugo vremena je nitko nije vidio niti fotografirao. Skrivala se od obožavatelja i paparazza zbog brojnih estetskih korekcija koje je napravila na svom licu.

Snimljena nakon dugo vremena

Rijetko se pojavljuje u javnosti, no nedavno su je paparazzi snimili ispred kuće njezine majke u Beverly Hillsu. Bila je odjevena u ležernu modnu kombinaciju, a kosu je svezala u rep.

Prije nekoliko mjeseci rekla je da se ponovno vraća na posao ulogom u filmu Smrt u Teksasu. "Ne bojim se činjenice što na filmu izgledam loše. Izgledam čak gore nego u stvarnom životu", rekla je. 

Zadnjih godina sve se više piše o njenim estetskim korekcijama

Podsjetimo, Lari je slavu donijela uloga Donne u seriji Twin Peaks. Postala je slavna devedesetih te je poslije ostvarila nekoliko zapaženih uloga, ali ništa nije ostavilo traga kao ta serija. Zadnjih godina se više pisalo o njenom ljubavnom životu i estetskim zahvatima. Estetski kirurzi kažu da je glumica operirala nos i pretjerala s filerima koje još uvijek koristi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.