Zvijezda Spasilačke službe snimljena u šetnji, mnogi ne vjeruju kako izgleda

Foto: Profimedia

ZVIJEZDA Spasilačke službe Yasmine Bleeth snimljena je u javnosti prvi put nakon dvije godine. Paparazzi su je fotografirali kad je krenula u šetnju sa svojim psom u Las Vegasu.

Izašla je bez šminke i raščupane kose, u rozoj trenirci i crnoj jaknici. 

Glumica se proslavila zahvaljujući ulozi Caroline Holden u Baywatchu. Nakon borbe sa zloupotrebom supstanci zvijezda se povukla iz javnog života i rijetko je viđena u posljednjih 19 godina. 

Pojavljivanje u tad popularnoj seriji pomoglo joj je pokrenuti karijeru modela, a lansirala je i vlastitu liniju kupaćih kostima. Dok je nastavila glumiti u serijama kao što su Nash Bridges i Titans, njezino ponašanje iza scene naštetilo je njenoj karijeri. 

Karijera joj propala zbog problema s drogom

Karijera glumice raspala se zbog problema sa zloupotrebom droga, a studiji i redatelji stavili su je na crne liste jer se smatralo da je previše izazovno raditi s njom. Na kraju se prijavila u kliniku za rehabilitaciju Promises sa sjedištem u Malibuu kako bi prevladala ovisnost o kokainu.

No ubrzo nakon što je napustila kliniku, opet se počela drogirati i 2001. godine je uhićena kada je policija pronašla kokain kod nje poslije automobilske nesreće. Priznala je krivnju na sudu i nagodila se na dvije godine uvjetne kazne i 100 sati društveno korisnog rada. 

U članku za časopis Glamour iz 2003. godine napisala je da će se svjesno nastaviti truditi držati što dalje od droga, ali da će ovisnost uvijek biti dio njezina života.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.