Gabriela Spanic izgleda neprepoznatljivo, ali više ne skriva odlaske kirurgu

Foto/Screenshot: Instagram/YouTube

GABRIELA SPANIC, meksička glumica koju su Hrvati upoznali kao Otimačicu u istoimenoj seriji, zahvaljujući svojim estetskim zahvatima privlači pažnju na društvenim mrežama i u 48. godini, a sada je otkrila i tko stoji iza njezinog izgleda.

Glumica je na svom Instagramu podijelila video u kojem je istakla svoje obline, ali i primjetno tanji struk. U objavi je označila i estetskog kirurga Luisa Atiliju Gil Pereza, koji je očito zaslužan za izgled koji je željela. Perez je u Meksiku popularan kirurg među tamošnjim poznatim osobama, a Spanic je s njim počela "surađivati" prošle godine.

Naime, nakon prošlogodišnjeg nastupa u meksičkoj verziji Plesa sa zvijezdama glumica je primjetno izgubila na težini, zbog čega su joj trbuh, leđa i noge izgledali "mlohavo", te se podvrgla liposukcijskim zahvatima kod doktora Pereza.

Spanic je i prije bila tema javnosti zbog svojih estetskih zahvata zbog kojih, prema brojnim komentarima, izgleda neprepoznatljivo, a sad je očito odlučila prestati skrivati intervencije na vlastitom tijelu. Svojedobno je izjavila da žene koje pređu četrdesetu više nemaju tako prilagodljivu kožu, čak ni onda kada se trude što više vježbati, i pojasnila je da su operacije jedini način da žene postignu mladolik izgled.

U mladosti je bila Miss Venezuele, a danas tvrdi da joj je struk uži nego tada. Rekla je da su operacije kojima se podvrgla bile iznimno bolne, ali da je napokon zadovoljna svojim izgledom. Glumica ima sina Gabriela s biznismenom Neilom Perezom, a iza sebe ima i razvod s kolegom Miguelom de Leonom, s kojim je bila u braku od 1997. do 2003. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.