Zvijezda GOT-a šokirala ogromnim "spojlerom", a onda nastao kaos u emisiji

Screenshot: YouTube

ZVIJEZDA serije "Igra prijestolja", glumica Maisie Williams, tijekom gostovanja u showu Jimmyja Fallona 1. travnja, napravila je scenu nakon što je "slučajno" otkrila ogroman "spojler" vezan uz posljednju sezonu hit serije.

21-godišnja glumica koja u seriji glumi lik Arye najprije je, unatoč nagovaranju voditelja, odbijala otkriti išta o posljednjoj sezoni, no onda se izlanula: "Tijekom snimanja, posljednji dani snimanja bili su zaista emotivni jer smo se svi opraštali, i još kad sam saznala da Arya umire u drugoj epizodi, bila sam..."

"Pa to je spojler", rekao je Fallon.

Nakon te rečenice, Maisie se uhvatila za glavu, djelovala je šokirano, čak su joj se i oči napunile suzama i počela se tresti. Zatim je upitala Fallona mogu li to izrezati,  a on ju je uvjerio da hoće. 

Ipak, Maisie je nakon toga ustala i otišla s pozornice, nakon čega je i Fallon djelovao pomalo zabrinuto. Otišao je potražiti svoju gošću, a zatim povukao zavjesu i zajedno s Maisie viknuo: "Aprilili!, te otkrio da je sve bila samo prvoaprilska fora.

"Uh, dobra si, jako dobra! Kako smo vas zeznuli. Ovo je bila Maisie Williams, ljudi", viknuo je zatim Fallon.

Dakle, od spoilera ipak ništa, a što će se događati s Aryom i ostatkom ekipe iz "Igre prijestolja", znat će se od 14. travnja kad počinje emitiranje posljednje sezone.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.