Zvijezda Dadilje: Nije slučajnost da sam bila silovana i nakon toga oboljela od raka

Foto: EPA

GLUMICA Fran Drescher, zvijezda popularne serije Dadilja, govorila je o silovanju koje je doživjela 1985. godine te je rekla da vjeruje da je oboljela od raka zbog te traume.

"Doživjela sam traumu kao žrtva silovanja i godinama se nisam bavila time kako je to emocionalno utjecalo na mene, jednostavno sam nekako nastavila sa svojim životom", rekla je glumica na predstavljanju svoje knjige N is for The Nanny, prenosi Page Six. 

64-godišnja glumica misli da je trauma od silovanja, koju nikad nije liječila, povezana s rakom maternice koji je dobila 15 godina kasnije.

"Mislim da, znate, nije slučajnost to što se nisam suočila s traumom silovanja i na kraju sam završila s rakom", rekla je. 

Rak joj je dijagnosticiran 2000. godine i odmah je podvrgnuta radikalnoj histerektomiji. Rekla je i da vjeruje da je izloženost toksičnim tvarima dio nastanka raka. 

"Amerikanci su izloženi otrovima, kroničnim bolestima i ovisnosti o drogama", rekla je Drescher. Smatra da je tu riječ i o prevelikom doticaju s kemikalijama, proizvodima jakog mirisa, industrijski uzgojenoj hrani i sredstvima za osobnu njegu. 

Naglasila je i da je potrebno istražiti što slabi naš imunološki sustav te zašto dolazi do pojavljivanja kroničnih bolesti. 

Drescher je 2007. godine osnovala neprofitnu organizaciju Cancer Schmancer, koja je posvećena borbi protiv raka kod žena. Sav prihod knjige N is for The Nanny ide toj organizaciji.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.