Zvijezda Breaking Bada: Serija se emitira na Netflixu, a oni nam ništa ne plaćaju

Screenshot: YouTube

Aaron Paul jedan je od glumaca koji se pridružio velikom štrajku u Hollywoodu. Naime, zvijezda serije Breaking Bad tijekom prosvjeda rekla je da Netflix glumcima, konkretno njemu, ne plaća ništa iako se njihova serija emitira na toj streaming platformi. 

Serija se izvorno prikazivala na televizijskoj mreži AMC, no sada je gledatelji mogu pronaći na Netflixu. Paul je u seriji glumio Jesseja Pinkmana i pridružio se dugom popisu glumaca i scenarista koji štrajkaju tražeći bolje uvjete plaća u doba streaminga. 

"Dosad su se izvlačili..."

On je neki dan, zajedno s Bryanom Cranstonom i Jesseom Plemonsom, marširao ispred zgrade Sony Pictures Studiosa. 

"Da budem potpuno iskren, ne dobivam ništa od Netflixa za Breaking Bad i to je za mene suludo. Mislim da mnogi streameri znaju da su se dosad izvlačili da ne isplaćuju ljudima poštenu plaću, no sada je vrijeme da se pokažu", rekao je Paul za The Independent.

Tijekom štrajka glumci iz Breaking Bada rekli su da ne pokušavaju streaming platforme pretvoriti u negativce. "Ovo su ljudi s kojima ćemo svi ponovno raditi u nekom trenutku. Samo želimo da vide realnost i poštenje te da se vrate za stol i razgovaraju s nama", rekao je Bryan Cranston. 

Kaže da je došlo do prijelomnog trenutka kada se ne radi samo o zaradi od uloge već su pitanju računi, stanarina i hrana koje moraju platiti, a ne dobivaju dovoljan honorar za svoj rad.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.