Znate li što je "guyliner"? Generacija Z otkriva trend koji su pokrenuli milenijalci

Screenshot/Foto: TikTok/Profimedia

GENERACIJA Z otkriva trend koji će neke vratiti u emo dane, a druge pak podsjetiti na lude 2000-e. Naime, TikTokom se širi viralni video zaboravljanog make-up trenda za muškarce koji se sada vraća na velika vrata. 

U snimci pregledanoj više od 6.5 milijuna puta tiktoker Oliver Aull podijelio je kako postići jednostavan efekt razmazane olovke za oči koja, kako tvrdi, "izgleda tako dobro". 

@oliveraull Just do it - Its your life #makeup #malemakeup #eyeliner #kajal #rockstar ♬ Teenage Dirtbag - Sped Up (and she doesn't give a damn about me) (Sped Up) - Wheatus & slater

Trend su pokrenuli milenijalci 

Inače, 25-godišnji tiktoker nije prvi koji je eksperimentirao sa šminkanjem očiju. Zapravo, oživio je zaboravljeni trend iz 2000-ih. Naime, ovaj izgled je dosegao vrhunac popularnosti ranih 2000-ih, zahvaljujući Jaredu Letu i Peteu Wentzu iz Fall Out Boya, koji su plijenili pažnju našminkanim očima. 

"Stvarno ističe oči"

Snimka je oduševila generaciju Z prikupivši više od 752 tisuće lajkova i brojne komentare. 

"Guyliner je trend koji se treba vratiti", "Stvarno ističe oči. Izgleda jako dobro. Ne želim govoriti dečkima što bi trebali raditi, ali ne bih se žalila da više njih šminka oči" i "Probajte smeđu olovku za oči. Pomoći će vam da istaknete plave oči", neki su od komentara.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.